BEAUTY

Peelings Eneomey

Peelings zijn een korte, eenvoudig en zeer doeltreffende behandeling voor huidverjonging.

De professionele peeling van Eneomey gebruikt het natuurlijk herstelproces van de huid. Deze hooggedoseerde peelings werken op basis van glycolzuur, retinol of salicylzuur om de huidstructuur te verbeteren en huidveroudering tegen te gaan. Het pakt acne en pigmentvlekken grondig aan en geeft uw gelaat een frisse en glowy teint. U merkt direct een verstevigend effect.

Voor het hoogst haalbare resultaat adviseren we om de peeling 4 keer te herhalen om de twee weken. Op die manier wordt het herstelproces optimaal gestimuleerd.

 

Dermaplaning

Bij dermaplaning worden er met een chirurgisch mesje heel oppervlakkig dode huidcellen, donshaartjes en oppervlakkige pigmentaties verwijderd. Dit doet geen pijn en wordt zelfs als ontspannend ervaren.

De huid wordt heel egaal en glad en krijgt een prachtige glow. Acne krijgt minder de kans om op te komen omdat de dode huidcellen zijn verwijderd.

Na de dermaplaning behandeling kan de huid extra goed stoffen opnemen en kunnen behandelingen des te beter inwerken. Deze behandeling wordt dan ook vaak gecombineerd met speciale maskers, peelings of microneedling.

Iedere 4 a 6 weken kan deze behandeling herhaald worden en dit wordt ook aangeraden voor een blijvend mooi resultaat.

We doen deze behandeling niet als u last heeft een actieve huidinfectie (koortsblaasjes, uitgebreide acne) of eczeem.

 

Hydrofacial

Deze niet-invasieve behandeling combineert de voordelen van next-level hydrodermabrasie, chemische peeling, geautomatiseerde en pijnloze extracties en een insluizen van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden.
De behandeling reinigt en voedt de huid. U gaat buiten met een frisse schone huid en een prachtige glow.

De indicaties voor deze behandeling zijn: zonneschade en pigmentvlekken, actieve acne en acne littekens, een vette huid met comedonen en talgproppen, vochtarme huid en fijne rimpels.

Voor een huid met veel comedonen of veel zonneschade raden wij de behandeling aan in kuurvorm met 4 tot 6 behandelingen om de 2 weken.
Bovendien kan met dit toestel ook een lymfedrainage gedaan worden van het gelaat, wat nuttig kan zijn wanneer u bijvoorbeeld vocht vasthoudt rondom de ogen. 

Radiofrequentie

Radiofrequentie veroorzaakt een samentrekking van de collageenvezels en creëert zo een instant gelijkmakend effect op de huid.

De behandeling activeert de fibroblasten waardoor de productie van o.a. collageen en elastine gestimuleerd wordt.

Door de verwarming van het weefsel wordt ook de bloedcirculatie bevorderd, waardoor er ter plaatse meer voedingstoffen en zuurstof beschikbaar zijn en toxines en afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

Dit fenomeen van zuivering remt de werking van enzymen die collageen afbreken en weefselverslapping veroorzaken. 

Al na 1 behandeling ziet de huid er duidelijk gelift en vitaler uit.

Laat jezelf overtuigen en vraag gerust naar een demo.

De behandeling zelf is ook zeer aangenaam. De warmte wordt ervaren als diep ontspannend.

 

Ideaal voor:

- huidversteviging van een verslapte huid (faceliftend effect) ook voor het lichaam.

- verminderen van fijne lijntjes en rimpels

- verminderen van wallen en donkere kringen

- vernauwen van vergrootte poriën

- verbeteren van de huidtextuur en tint (zeker bij rokershuiden)

 

Microneedling 

Bij microneedling met een dermapen worden er met hele fijne naaldjes vibrerend kleine kanaaltjes in de huid gemaakt.

Verschillende cocktails van actieve stoffen worden aangebracht en op die manier in de huid gesluisd.

De huid wordt steviger door de aanmaak van collageen en elastine. Acne littekens en fijne lijntjes verzachten en poriën ogen fijner. De huid wordt egaler van kleur en stralender.

Er wordt voor de behandeling een verdovende crème aangebracht. Na de behandeling ziet de huid rood voor 12 tot 24 uur.
We raden 4 tot 6 behandelingen aan om de 2-4 weken.

Universal Contour Wrap

De Universal Contour Wrap is een uiterst doeltreffende methode om hardnekkige centimeters te verliezen in een korte tijdspanne. Zo boekt u al een resultaat van -15 cm in slechts twee uur tijd. Bovendien voelt uw lichaam strakker aan en uw huid is zijdezacht dankzij het gebruik van klei en de unieke wikkeltechniek. Deze behandeling is daarom ook zeer geschikt om je klaar te stomen voor een speciale gelegenheid of bij aanvang van een dieet.

Deze Contour Body Wrap behandeling komt met de garantie dat u minstens 15 centimeters verliest of niets betaald, ondanks het feit dat men gemiddeld 25 tot 35 centimer verliest na de eerste behandeling.