NAILS

MASTER GEL 

De nieuwe Pronails Master Gel is speciaal ontwikkeld om de duurtijd van een behandeling in te korten zonder in te boeten aan de kwaliteit van het eindresultaat: EXTRA DUNNE en STERKE NAGELS met een waanzinnige GLANS

De Pronails Master Gel is een zelf-egaliserende 3-in 1 LED/UV gel in een flesje.

Deze ongelofelijk sterke 3-in-1 gel garandeert een heel sterke aanhechting op de natuurlijke nagel en zorgt voor een onberispelijke glans. Je kan hem erg dun aanbrengen om ultra natuurlijk ogende nagels te creëren.

 

BIAB RUBBERBASE

BIAB Rubberbase is een betere en sterkere versie van het gellak systeem en wordt gebruikt om de natuurlijke nagels te verstevigen.

De gel werkt in op de diepte van de nagelplaat, zodat de nagelplaat er steeds mee verzadigd wordt. Dit voorkomt onychoschisis, het schilferen en splitsen van de nagels aan de vrije nagelboord. 

Keer op keer, telkens  dat je de behandeling laat uitvoeren worden je nagels sterker door de verzadiging.

Door de flexibele formule van deze gel, kan deze moeiteloos buigen met de bewegingen van de natuurlijke nagelplaat, zonder dat er barsten of breuken plaatsvinden.

Het klassieke gellak systeem vertoont na 2 weken al tekenen van slijtage en chippen.  Met deze BIAB wordt de draagbaarheid verlengd tot zelfs 4 weken!

 

GELPOLISH

Niet iedere klant wil gel of acrylnagels. Maar voor velen mag het ook wel wat meer zijn dan klassieke nagellak. Aan deze klanten beveel ik de Gelpolish soak off aan. Het is de ideale, nagelvriendelijke oplossing voor elk nageltype. Het is geschikt voor de meest droge, fragiele of vette nagels. Dit systeem garandeert gedurende twee weken perfect gelakte nagels met een volledige bescherming van de natuurlijke nagel. Je kan kiezen uit talloze kleuren, waaronder ook de trendkleuren van het moment.

 

RUSSIAN MANICURE

Ga voor nagelriemen zo zacht als een babyvelletje! Niet super aanwezig, niet rood of geïrriteerd, niet kortgeknipt of ingescheurd, gewoon een gezond uitziend fijne contour voor je perfect gelakte nagels.

NAGELBIJTER ARRANGEMENT

Wil je stoppen met nagelbijten? Heb je korte en gespleten vingernagels? Verdikte vingertopjes? Gaten in je nagels omdat je doorheen je nagelplaat gebeten hebt? Doet het pijn? Kan je van die vervelende velletjes naast je nagelriemen niet afblijven? Ben je het nagelbijten meer dan beu? Wil je eindelijk van deze verslaving verlost geraken?        

Maak dan een afspraak bij Best Care by Deborah, want ook sterk afgebeten nageltjes kunnen wij omtoveren tot echte kunstwerkjes. Hieronder leggen we je uit hoe het plaatsen van kunstnagels de ideale manier is om op lange termijn volledig van het nagelbijten af te geraken!

Het is niet mogelijk om gelpolish aan te brengen op de nagels van nagelbijters. Bij nagelbijters kiezen we meteen voor een harde stevige gel of acryl. Kunstnagels camoufleren onmiddellijk jouw nagelbijt-problemen en ontmoedigen ook om er nog verder aan te bijten. Dit houdt niet in dat je nagelbijt-verslaving voorbij is. Het maakt het nagelbijten enkel onaantrekkelijk.

De lengte en vorm van je nagels en de juiste behandeling wordt in samenspraak met je nagelstyliste bepaald.

Om volledig van het nagelbijten verlost te geraken is het dan ook belangrijk dat je regelmatig terug komt voor een bijwerking en controle als ondersteuning.

Laat je kunstnagels regelmatig controleren! In het begin is elk loshangend velletje of los stukje gel of acryl super aantrekkelijk om opnieuw beginnen te prutsen, bijten of friemelen. Vandaar raden wij extreme nagelbijters aan hun nageltjes na de 1ste en de 2de week te komen laten controleren. Je kunstnageltjes worden dan gecontroleerd op loszittende velletjes, haakjes... en worden deze bijgewerkt.

SPA LUXE MANICURE 

De Spa Luxe manicure laat zowel handen en nagels schitteren. 

Beiden krijgen met een indrukwekkende combinatie van natuurlijke maar uiterst slimme ingrediënten een boost op gebied van versteviging en voeding.  De eerste stap een reiniging met met melkzuur, glycerine en een huidneutrale pH-waarde al voor een optimale hydratatie en bescherming.

Vervolgens verbetert een heerlijke scrubbeurt de structuur van de huid en de celvernieuwing. Voor huidjes die nog wat extra kunnen gebruiken is er ons intens voedende en herstellende handmasker dat meteen diep hydrateert, maar ook een langdurig streelzacht effect garandeert. Dan volgt het Deep Defense hand serum, een echte multi-tasker. Het Deep Defense hand serum vult rimpels en fijne lijntjes op met hyaluronzuur op, stimuleert met actieve bestanddelen de productie van elastine en collageen , neutraliseert met antioxidanten vrije radicalen en houdt onzuiverheden tegen met een unieke anti-pollutiefilter.

Het serum trekt razendsnel in waarna het de beurt is aan de Anti-age handcreme.