MASSAGE

RELAX MASSAGE

Een Relax massage is ideaal tegen stress, want ze verlaagt het niveau van cortisol in uw lichaam.

De massage begint steeds met lange strijkende bewegingen, en zorgt voor de opwarming van het lichaam. Dan volgen er zachte knedingen die de huid losmaken van verklevingen met de spieren. Tot slot zullen zachte kloppende bewegingen de huid activeren en de bloedsomloop stimuleren.

De Relax massage bevorderd de bloedsomloop en zorgt ervoor dat de zuurstof de verschillende organen optimaal bereiken. Het is goed voor het verminderen van cellulitis en het verbeteren van de huidskleur. Deze massage heeft eveneens het afvoeren van afvalstoffen uit uw lichaam als gevolg. Na de massage drinkt u best voldoende water om deze afvalstoffen vlot te verwijderen. U zal merken dat uw lichaam als nieuw aanvoelt

 

HOT STONE MASSAGE

De Hot Stone massage is ontstaan bij de oude Grieken en Romeinen. In de badhuizen werden massages gegeven met behulp van warme stenen. Deze stenen zijn bovendien van vulkanische aard en werden op natuurlijke wijze gepolijst door contact met water en lucht. Ze bevatten mineralen zoals calcium en magnesium en hebben een relaxerende werking. Een Hot Stone massage is ideaal voor iedereen die last heeft van stijve spieren of gewoon tot rust wil komen en zijn of haar lichaam terug in balans wil brengen.

Tijdens deze massage geven de Hot Stones hun warmte aan het lichaam af. Deze warmte dringt door tot diep in de spieren waar zij hun ontspannend effect uitoefenen. Met behulp van cirkelvormige bewegingen worden orgaanfuncties gestimuleerd en afvalstoffen verwijderd. Het gebruik van massageolie versterkt het relaxerende effect van deze massage. Deze massage heeft het afvoeren van afvalstoffen uit uw lichaam als gevolg.

 

KIDS MASSAGE

We leven in een hectische maatschappij waarbij veel van de kinderen verwacht wordt. Ze moeten deelnemen aan allerlei activiteiten en presteren komt hierbij op de voorgrond. Zo vergeet men soms wat het kind zelf verlangt en hoe hij zijn eigen talenten kan ontwikkelen. Door overvloed aan prikkels via televisie, computer, digitale spelletjes, .. krijgt het kind geen kans meer om tot rust te komen.
Ontspanning dat je kind nodig heeft om zichzelf te ontplooien ontbreekt in zijn dagelijkse leven. Laat uw kindje tot zichzelf komen. Massage is een uitstekend middel om harmonie te creëren tussen lichaam en geest, je kind leert ook alle indrukken van de drukke dag te verwerken en los te laten.
Zeker bij kinderen met aandachtstoornissen zoals ADHD en hoog gevoeligheid kan massage helpen bij hun ontwikkeling.

 

SPORTMASSAGE 

De sportmassage is de ideale behandeling voor mensen die veel sporten. Voorkomen en genezen van sportblessures is het doel van deze massage. Een sportmassage is een intensieve behandeling die zowel voor als na het sporten zijn effecten uitoefent. Een absolute aanrader voor sporters die last hebben van stijve spieren of blessures.

De sportmassage is effectief omdat de druk van handen en vingers ervoor zorgt dat stijve spieren weer worden losgemaakt. De doorbloeding verbetert en de spieren kunnen dan sneller herstellen. Een sportmassage doet de kans op blessures verminderen maar zal ook het herstel hiervan bevorderen.

 

RUG-SCHOUDER-NEK MASSAGE

Een drukke kantoorbaan, verkeerde werkhouding of het uitvoeren van zware lichamelijke arbeid… Het speelt soms parten voor je rug, nek en schouders. Met een rug-, nek- en schoudermassage geniet je van een ontspannende massage waarbij de volle aandacht naar deze zones gaan. Met speciale massagetechnieken worden pijnlijke en stijve spieren los gemasseerd zodat je specifieke klachten snel verlicht worden.

 

RELAX & GO

De massage Relax en go is ideaal voor onze klanten die tijdens een korte break even willen ontspannen. Last van stress? Burn-out? Wil je er gewoon even tussenuit zonder te veel gedoe? Kies dan nu voor onze massage Relax en go en droom weg tijdens je ervaring! Verwen jezelf en onderga een heerlijke onstpannende massage van 50 min.

 

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Een zwangerschap is een blije en tegelijkertijd ingrijpende periode in het leven van een vrouw.  Lichamelijk verandert er heel wat aan het lichaam van de toekomstige moeder. In veel gevallen heeft dit vermoeidheid en lichamelijke klachten tot gevolg.  Naast het gevoel van blije verwachting  zorgt de zwangerschap in veel gevallen ook voor extra stress.  Daarom kan een massage tijdens deze periode extra veel deugd doen. Het helpt de zwangere vrouw om tot rust te komen en zorgt voor verlichting van typische zwangerschapskwaaltjes.  Bovendien is de zwangerschapsmassage niet alleen goed voor de moeder, maar ook voor haar ongeboren kind.

 

SIGNATURE MASSAGE

Deze zeer uitgebreide lichaamsmassage brengt je gegarandeerd in de zevende hemel. Revitaliseer je lichaam met 90 minuten puur genot! Drukte, stress...soms loopt de emmer over. Gun jezelf net dat ietsje meer tijd om terug tot jezelf te komen.

 

DIEPTEMASSAGE

Een dieptemassage is een krachtige massage van 60 minuten die doordringt in de diepste lagen van je spieren, botten en bindweefsel. Deze massage verhelpt zo niet alleen je huidige pijnklachten maar werkt ook preventief zodat pijn in de toekomst kan vermeden worden.

Verschillende factoren, zoals langdurige stress, kunnen namelijk zorgen voor spierknopen of spanningen in je lichaam. Door gebruik te maken van knedingen, huidrollen, huidrekkingen en fricties brengt een massagetherapeut jouw lichaam terug helemaal in balans. De blokkades in je lichaam worden aangepakt zodat je gewrichten opnieuw beweeglijker worden, je weefsel versoepelt en de pijnlijke spierknopen worden weggewerkt.

Ben je op zoek naar een diepe massage van je nek, rug, schouders, armen en benen? Dan is dit de perfecte massage voor jou!